Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte utgangspunktet for å utforske K'gari (Fraser Island).

Foto: Kingfisher Bay Resort - K'gari

Hjem > Unike hotell > Unike hotell i Queensland > Kingfisher Bay Resort
Kart K'gari (Fraser Island)

Kingfisher Bay Resort

K’gari (Fraser Island), Queensland

Hele året

Få et tilbud

Kingfisher Bay Resort er det perfekte utgangspunktet for å utforske denne fascinerende øya. Resortet er bygget i ett med naturen, og man kan lett se fugle- og dyreliv fra verandaen, bassenget eller gangveiene mellom rommene.

Kingfisher Bay Resort tilbyr et stort aktivitets- og utfluktsprogram, som guidede fugleturer, turstier, fiske, leie av firhjulsdreven bil, snorkling og båtturer. Eller du kan ta livet med ro og slappe av ved bassengkanten på resortet.

Uansett hva du velger vil oppholdet på Kingfisher Bay Resort bli et høydepunkt på din reise “down under”. Å prøve lokale matretter og tradisjoner er viktig på en hver ferie, og Kingfisher Bay Resort legger stor vekt på å introdusere gjestene til australsk mat og vin. I komfortable omgivelser kan man prøve god mat og drikke, mens kjøkkensjefen, en parkvokter eller en lokal vinekspert forteller mer om måltidet.

På resortet, som er røykfritt, finnes det 261 rom og villaer. Alle rom og de fleste villaene har luftkondisjonering. Villaene er privateide, noe som betyr at møblering og innredning varierer, men alle har kokemuligheter. Det finnes også tre restauranter på området, fire barer, butikk, utendørs svømmebasseng og spa.

Bli bedre kjent med Kingfisher Bay Resort.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell