Søk
Generic filters
Velg en side

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte utgangspunktet for å utforske Fraser Island.

Drøm deg bort

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte utgangspunktet for å utforske denne fascinerende øya. Resortet er bygget i ett med naturen, og man kan lett se fugle- og dyreliv fra verandaen, bassenget eller gangveiene mellom rommene.

Kingfisher Bay Resort tilbyr et stort aktivitets- og utfluktsprogram, som guidede fugleturer, turstier, fiske, leie av firhjulsdreven bil, snorkling og båtturer. Eller du kan ta livet med ro og slappe av ved bassengkanten på resortet.

Uansett hva du velger vil oppholdet på Kingfisher Bay Resort bli et høydepunkt på din reise “down under”. Å prøve lokale matretter og tradisjoner er viktig på en hver ferie, og Kingfisher Bay Resort legger stor vekt på å introdusere gjestene til australsk mat og vin. I komfortable omgivelser kan man prøve god mat og drikke, mens kjøkkensjefen, en parkvokter eller en lokal vinekspert forteller mer om måltidet.

På resortet, som er røykfritt, finnes det 261 rom og villaer. Alle rom og de fleste villaene har luftkondisjonering. Villaene er privateide, noe som betyr at møblering og innredning varierer, men alle har kokemuligheter. Det finnes også tre restauranter på området, fire barer, butikk, utendørs svømmebasseng og spa.

Kingfisher Bay Resort.

Uansett hva du velger vil oppholdet på Kingfisher Bay Resort bli et høydepunkt på din reise “down under”.

Drøm deg bort til Kingfisher Bay Resort

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest