Søk
Generic filters
Velg en side

Lady Elliot Island Eco Resort

Helt sør på Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, ved det mange mener er den best bevarte delen av revet.
Drøm deg bort

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island Eco Resort

Helt sør på Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, og hit bør man dra om man er ute etter en helt spesiell opplevelse. Mange mener at dette er den best bevarte delen av revet, med kanskje det rikeste livet av fisk og koraller.

For å komme seg til Lady Elliot Island må man med fly – fra Brisbane, Gold Coast, Bundaberg eller Hervey Bay. Sistnevnte ligger nærmest og herfra tar det ca. 50 minutter i småfly. Flyturen er en fantastisk opplevelse i seg selv, der man flyr over korallrevet og de mange små øyene. Flystripen går fra ene enden av øya til den andre, så Lady Elliot Island er med andre ord ingen stor øy. Det at øya er liten bidrar til å gjøre opplevelsen her enda mer spesiell.

Lady Elliot Island Eco Resort holder 3-stjerners standard. Her finnes ulike romtyper fra permanente telt uten bad til 2 soveroms leiligheter med air condition og plass til 4 personer. Vi anbefaler gjerne at man velger en komfortabel overnatting, men for mange er det å overnatte i telt med på å gjøre oppholdet her ute enda mer spesielt.

Uansett – man reiser ikke til Lady Elliot Island for å tilbringe tid på rommet. Her er det utendørs aktiviteter som gjelder. Hele øya er omringet av korallrev, og man går rett fra stranden ut i sjøen for å bade, snorkle eller dykke. Livet under vann er en fantastisk opplevelse. Dette er virkelig et paradis for dem som liker seg i og under vann – og selv de som ikke er like komfortable med en dykkermaske og snorkel har vanskeligheter med å rive seg vekk fra å betrakte livet under vann.

lady elliot island

Mange mener at dette er den best bevarte delen av revet, med kanskje det rikeste livet av fisk og koraller.

Drøm deg bort til Lady Elliot Island

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest