Søk
Generic filters
Velg en side

O'Reilly's Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat er en enestående resort kjent for sin trivelige atmosfære og sin beliggenhet i Lamington National Park.

Drøm deg bort

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat

Lamington National park er uten tvil en av Australias vakreste nasjonalparker med en stor variasjon av dyr og planteliv. O’Reilly’s Rainforest Retreat er en enestående resort kjent for sin trivelige atmosfære og sin beliggenhet i nasjonalparken. Dette er en familieeid resort med god service, og den store gjestfriheten gjør at du føler deg velkommen fra første stund.

Nasjonalparken består av regnskog med vakre berg og et omfattende tilbud av turstier. Ikke langt fra resorten finnes det er stige som tar deg til en hengebro i tretoppene 15 meter over bakken.

Hver dag arrangeres det aktiviteter og guidede turer fra O’Reilly’s, og du kan hele tiden oppleve og samtidig lære noe nytt og spennende. På kveldstid arrangeres det turer for å studere de mange nattaktive dyrene som lever her. Nærmere naturen kommer du ikke.

Resorten, som er røykfri, består av 120 rom, suiter og villaer. Det finnes restauranter, bar, kafé, badstue, bibliotek, flere basseng og et spa. Rommene har takvifte. Suitene og villaene har aircondition. Villaene har kjøkken og balkong.

O’Reilly’s Rainforest Retreat ligger 120 km sør for Brisbane og 90 km vest for Gold Coast.

oreillys rainforest retreat

Bedre utsikt fra badekaret skal man lete lenge etter!

Drøm deg bort til O’Reilly’s Rainforest Retreat

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest