Søk
Generic filters
Velg en side

qualia

qualia er den nyeste resorten på Hamilton Island og Great Barrier Reef. Her får du luksus i ypperste klasse.

Drøm deg bort

qualia

qualia

qualia er den nyeste resorten på Hamilton Island og Great Barrier Reef. Her får du luksus i ypperste klasse. Resortet er bygget i distinkt australsk stil og ligger helt for seg selv lengst nord på Hamilton Island. Det består av 60 småhus og paviljonger som ligger spredt over et stort område. Dermed er man sikret å være for seg selv uten innsyn.

Det er en fantastisk utsikt utover Whitsunday Islands og servicen er i verdensklasse. To restauranter serverer førsteklasses mat, og her finnes også et spasenter med ulike behandlinger. Alt i alt er dette et feriested i verdensklasse som vi kan anbefale på det sterkeste.

Resortet har 3 separate paviljonger; Leeward Pavillion, Windward Pavillion og Beach House. Windward har kanskje den beste utsikten, separate soverom og ikke minst et eget utendørs basseng. Leeward har utsikt mot vest og dermed glimrende solforhold. Beach House ligger på stranden har eget gjesterom, privat basseng og stor spisestue.

qualia har 60 hus, klimaanlegg, restauranter, barer, Spa, bassenger, trimrom, aktivitetsprogram og transport fra Hamilton Island Airport. Resorten er røykfri.

qualia på hamilton island

På qualia får du luksus i ypperste klasse.

Drøm deg bort til qualia

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest