SØK
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Velg en side

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge er en fantastisk lodge og det beste vi kan tilby når det gjelder regnskogsresorter.

Drøm deg bort

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge er en fantastisk lodge og det beste vi kan tilby når det gjelder regnskogsresorter. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge, like nord for Port Douglas. Dette er et av Australias mest uberørte områder hvor man rett som det er oppdager nye plante- eller dyrearter.

Det er en fantastisk utsikt utover Whitsunday Islands og servicen er i verdensklasse. To restauranter serverer førsteklasses mat, og her finnes også et spasenter med ulike behandlinger. Alt i alt er dette et feriested i verdensklasse som vi kan anbefale på det sterkeste.

Resortet har 3 separate paviljonger; Leeward Pavillion, Windward Pavillion og Beach House. Windward har kanskje den beste utsikten, separate soverom og ikke minst et eget utendørs basseng. Leeward har utsikt mot vest og dermed glimrende solforhold. Beach House ligger på stranden har eget gjesterom, privat basseng og stor spisestue.

Qualia har 60 hus, klimaanlegg, restauranter, barer, Spa, bassenger, trimrom, aktivitetsprogram og transport fra Hamilton Island Airport. Resorten er røykfri.

Et opphold på Silky Oaks er unikt.

Restauranten serverer moderne australsk mat og bruker lokale råvarer.

Drøm deg bort til Silky Oaks Lodge

Bildegalleri

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

 

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

 

MIKAELS TIPS:

Hos oss forholder du deg til en fast kontaktperson, som kjenner både reiseplanen og ønskene for turen deres. Det gjør det enklere å få en optimal ferie.

KONTAKT OSS