Spicers Peak Lodge

Plassert høyt oppe på fjellet omsluttet av verdensarvlistede Main Range National Park og the Great Dividing Range, er Spicers Peak Lodge en skikkelig eksklusiv og intim australsk villmarksopplevelse.

.

Kart Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

Queensland High Country, Queensland

Hele året

Få et tilbud

To timer fra Brisbane, i villmarksområdet Queensland High Country, finner du Spicers Peak Lodge. Plassert høyt oppe på fjellet omsluttet av verdensarvlistede Main Range National Park og the Great Dividing Range, er Spicers Peak Lodge en skikkelig eksklusiv og intim australsk villmarksopplevelse.

Lodgen er en god blanding av moderne og klassisk design som passer perfekt til det vakre landskapet rundt. Stedet består av ti luksuriøse suiter og to private lodger.

Maten står i stil med den høye kvaliteten på resten av stedet, og for en spesiell og privat atmosfære kan gjestene velge å spise på en rekke lokasjoner på og rundt lodgen.

Bli bedre kjent med Spicers Peak Lodge.

Spicers Peak Lodge tilbyr en rekke skredddersydde aktiviteter, blant annet guidede vandreturer, sykkelturer, oppdagelsesturer med 4WD og nattvandringer. Det er også mulig å bli med på en fire dagers vandretur i regionen som avsluttes med en natt i luksus på lodgen. På din vei gjennom den uberørte naturen vil du garantert spotte en mengde dyr, her lever wallabyer, kenguruer, dingoer og koalaer i tillegg til en rekke fuglearter.

Den unike blandingen av luksus, førsteklasses service og prisvinnende mat, gjør et opphold på Spicers Peak Lodge til en villmarksopplevelse ulikt det meste annet!

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell

Great Barrier Reef

Lamington National Park