Søk
Generic filters
Velg en side

Spicers Peak Lodge

Plassert høyt oppe på fjellet omsluttet av verdensarvlistede Main Range National Park og the Great Dividing Range, er Spicers Peak Lodge en skikkelig eksklusiv og intim australsk villmarksopplevelse.

Drøm deg bort

Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

To timer fra Brisbane, i villmarksområdet Queensland High Country, finner du Spicers Peak Lodge. Plassert høyt oppe på fjellet omsluttet av verdensarvlistede Main Range National Park og the Great Dividing Range, er Spicers Peak Lodge en skikkelig eksklusiv og intim australsk villmarksopplevelse.

Lodgen er en god blanding av moderne og klassisk design som passer perfekt til det vakre landskapet rundt. Stedet består av ti luksuriøse suiter og to private lodger.
Maten står i stil med den høye kvaliteten på resten av stedet, og for en spesiell og privat atmosfære kan gjestene velge å spise på en rekke lokasjoner på og rundt lodgen.

Spicers Peak Lodge tilbyr en rekke skredddersydde aktiviteter, blant annet guidede vandreturer, sykkelturer, oppdagelsesturer med 4WD og nattvandringer. Det er også mulig å bli med på en fire dagers vandretur i regionen som avsluttes med en natt i luksus på lodgen. På din vei gjennom den uberørte naturen vil du garantert spotte en mengde dyr, her lever wallabyer, kenguruer, dingoer og koalaer i tillegg til en rekke fuglearter.

Den unike blandingen av luksus, førsteklasses service og prisvinnende mat, gjør et opphold på Spicers Peak Lodge til en villmarksopplevelse ulikt det meste annet!

Drøm deg bort til Spicers Peak Lodge

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest