Thala Beach Nature Reserve

Like sør for Port Douglas, ligger dette eksklusive resortet. Thala Beach Lodge har en privat strand og her er du garantert et spesielt opphold.

.

Hjem > Unike hotell > Unike hotell i Queensland > Thala Beach Nature Reserve
Kart Port Douglas

Thala Beach Nature Reserve

Port Douglas, Queensland

Hele året

Få et tilbud

Like sør for Port Douglas, med den grønne regnskogen på den ene siden og det turkisblå havet på den andre, ligger dette eksklusive resortet. Thala Beach Lodge har en privat strand og her er du garantert et spesielt opphold.

Hele resortet er omhyggelig bygget for å passe inn i naturen, noe som gir det en unik atmosfære. Alle bungalowene har utsikt til regnskogen og/eller stranden, og har egen veranda hvor man kan nyte utsikten i fred og ro.

Hovedbygningen er spesielt utformet for de tropiske omgivelsene, og her kommer man tett på naturen. Ikke minst er det et rikt fugleliv i området, og bli ikke overrasket om noen av disse kommer flyvende innom restauranten eller baren.

Bli bedre kjent med Thala Beach Lodge.

Det tropiske nord av Australia lokker stadig til seg flere besøkende, og de aller fleste ønsker å få med seg både det fantastiske livet under vann på barriererevet og det spennende regnskogsområdet. Her finner man krystallklare vann, palmer, orkideer, sommerfugler i mange farger m.m.

I det hele tatt er dette et vakkert område som absolutt er verdt et besøk. Likevel er det nok Great Barrier Reef som er hovedmålet for de fleste som kommer til Queensland. Her finnes mer enn 1.500 forskjellige fiskearter i alle regnbuens farger, og det er ikke rart at dette er et yndet mål for både dykkere og «vanlige» turister. Det er en helt utrolig opplevelse å svømme rundt blant fisker og andre sjødyr.

På Thala Beach Lodge kan du oppleve både regnskogen og barriererevet. Resortet har et stor aktivitetstilbud fra vandreturer i regnskogen til dagsturer til Great Barrier Reef.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell