Edenhouse

Edenhouse ligger idyllisk til i vakre Orinoco Valley i hjertet av Nelson helt nord på Sørøya.

.

Edenhouse ligger idyllisk til i vakre Orinoco Valley i hjertet av Nelson helt nord på Sørøya. Som gjest på den idylliske lodgen kan du boltre deg på den 200 mål store tomten som er vel anerkjent for sine vakre hager.

Nelson er stolt av å være det stedet i New Zealand som har mest solskinn i året, og byen tiltrekker seg turister for sin særegne atmosfære, sjarmerende plassering og som utgangspunkt for besøk til nasjonalparken Abel Tasman. Abel Tasman er et mekka for naturelskere. Parken har mange vandreruter av varierende lengde, fra en time til flere dager.

Bli bedre kjent med Edenhouse.

Det er også svært populært å dra på kajakktur langs kystlinjen og forbi de mange strendene, i tillegg til andre aktiviteter som seiling, fugletitting og svømming med seler.

Denne 6-stjerners lodgen har kun 5 suiter/hus, alle delikat innredet, her får man virkelig følelsen av å bo i en romantisk hagevilla. Edenhouse har blitt kåret til et av de 100 beste hotellene i verden av luksuslivsstilsmagasinene Tatler og Robb Report, og både komfort og service er på et eget nivå. Dette er rett og slett diskret luksus av ypperste klasse!

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell på Sørøya

Marlborough Sounds