Søk
Generic filters
Velg en side

Eichardt's Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel har huset gjester siden 1860-tallet, og ble i 2016 utvidet med en moderne del rett ved siden av det originale bygget.

Drøm deg bort

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel er en institusjon i Queenstown. Hotellet har huset gjester siden 1860-tallet, og ble i 2016 utvidet med en moderne del rett ved siden av det originale bygget.

Queenstown er omgitt av majestetiske fjell, elver og den krystallklare innsjøen Wakatipu. I vannkanten av Wakapitu finner du Eichardt’s Private Hotel. Med sin fantastiske utsikt over innsjøen og umiddelbare nærhet til koselige cafeer, restauranter og butikker, er dette hotellet ideelt for et vellykket opphold i Queenstown.

Eichardts Private Hotel blander provinstidens eleganse med dagens funksjonalitet, her er antikviteter og moderne luksusmøbler side om side. Hotellet består av sju elegante suiter, fire romslige leiligheter og to større boliger, alle med nydelig utsikt over innsjøen.

I Qeenstown har du et stort utvalg av friluftaktiviteter, bli med på vandringer og sykkelturer, båtturer eller kanskje en dag i alpinbakken eller på golfbanen. Uansett hva du velger er det en perfekt å avslutte en innholdsrik dag med velsmakende retter og et rikt utvalg coctails i de intime og historiske omgivelsene i baren på Eichardt’s Private Hotel.

Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel ligger sentralt i Queenstown, med alle byens fasiliteter rett utenfor døren.

Drøm deg bort til Eichardt’s Private Hotel

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest