Eichardt’s Private Hotel

Eichardt’s Private Hotel har huset gjester siden 1860-tallet, og ble i 2016 utvidet med en moderne del rett ved siden av det originale bygget.

.

Hjem > Unike hotell > Unike hotell på Sørøya > Eichardt’s Private Hotel
Kart - Queenstown

Eichardt’s Private Hotel

Queenstown, Sørøya

Hele året

Få et tilbud

Eichardt’s Private Hotel er en institusjon i Queenstown. Hotellet har huset gjester siden 1860-tallet, og ble i 2016 utvidet med en moderne del rett ved siden av det originale bygget.

Queenstown er omgitt av majestetiske fjell, elver og den krystallklare innsjøen Wakatipu. I vannkanten av Wakapitu finner du Eichardt’s Private Hotel. Med sin fantastiske utsikt over innsjøen og umiddelbare nærhet til koselige cafeer, restauranter og butikker, er dette hotellet ideelt for et vellykket opphold i Queenstown.

Eichardt’s Private Hotel blander provinstidens eleganse med dagens funksjonalitet, her er antikviteter og moderne luksusmøbler side om side. Hotellet består av sju elegante suiter, fire romslige leiligheter og to større boliger, alle med nydelig utsikt over innsjøen.

Bli bedre kjent med Eichardt’s Private Hotel.

I Queenstown har du et stort utvalg av friluftsaktiviteter, bli med på vandringer og sykkelturer, båtturer eller kanskje en dag i alpinbakken eller på golfbanen. Uansett hva du velger er det en perfekt å avslutte en innholdsrik dag med velsmakende retter og et rikt utvalg coctails i de intime og historiske omgivelsene i baren på Eichardt’s Private Hotel.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell på Sørøya

Nelson

Christchurch