Fiordland Lodge

Fiordland Lodge ligger 5 minutter nord for Te Anau med en fantastisk utsikt over den store innsjøen Lake Te Anau.

.

Kart - Fiordland NP

Fiordland Lodge

Te Anau, Fiordland, Sørøya

Hele året

Få et tilbud

Fiordland National Park inkluderer de kjente landemerkene Milford, Dusky og Doubtful Sound, og er et av de mest dramatiske og vakreste stedene på New Zealand. Inngangsporten til parken er Te Anau, og her finner du Fiordland Lodge perfekt plassert.

Fiordland Lodge ligger 5 minutter nord for Te Anau med en fantastisk utsikt over den store innsjøen Lake Te Anau. Bygningen er enestående plassert i landskapet, og interiøret inne gjenspeiler den vakre naturen utenfor. Lodgen består av totalt 10 dobbeltrom samt 2 større hytter som er ideelle for familier.

Som gjest ved Fiordland Lodge får du tilbud om en rekke aktiviteter, erfarne villmarksguider kan ta deg med på fisketurer, fluefisking, fugletitting eller bare hjelpe med å peke ut de turene i fjellet som passer best for deg. Tre av New Zealands «Great Walks» finnes i dette området, der Milford Track, som starter i Te Anau, uten tvil er New Zealands mest berømte. En annen flott måte å få oversikt over det spektakulære område på, er med helikoptrene som lander rett utenfor lodgen.

En perfekt dag avsluttes med et godt måltid akkompagnert av New Zealandsk vin i de uformelle og avslappende omgivelsene på lodgen.

Bli bedre kjent med Fiordland Lodge.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell på Sørøya