Søk
Generic filters
Velg en side

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge oser av herskapelige klasse fra fordums tider, men er utstyrt med alle fasiliteter du ønsker deg fra et moderne luksushotell.

Drøm deg bort

Otahuna Lodge

Otahuna Lodge

Når du reiser til Otahuna Lodge reiser du samtidig tilbake i tid. Stedet oser av herskapelige klasse fra fordums tider, men er utstyrt med alle fasiliteter du ønsker deg fra et moderne luksushotell.

Otahuna Lodge er en av New Zealands flotteste historiske eiendommer, og tilbyr moderne luksus i en restaurert victoriansk herregård. Herregården er omgitt av en 120 måls stor tomt som har høstet flere utmerkelser. Her finner du velpleide plener, bortgjemte stier og bugnende frukttrær. Årlig produseres det over 120 ulike fruktslag, nøtter, sopp og grønnsaker.

Otahuna ble bygget på 1800-tallet for prominente parlamentarikere og filantropen Sir Heaton Rhodes. Stedet regnes som et av de beste eksemplene på «Dronning Anne stilen» i hele Australasia. Fremdeles eksisterer mye av det originale interiøret, blant annet de imponerende glassmaleriene, de 4 meter høye vakre takene og de 15 peisene som også er plassert på noen av de sju suitene stedet består av.

Middagene på Otahuna Lodge er en helt spesiell opplevelse. Dere kan velge å spise i middagssalen der det originale tapetet og den gnistrende peisen tar dere tilbake til victoriansk tid. Ønsker dere en helt privat middag, sørger betjeningen for å dekke på i vinkjelleren, i det intime biblioteket, i tegnerommet eller i et rom dere har sett dere ut.

Et mer spesielt overnattingssted skal man lete lenge etter!

Otahuna Lodge.

Middagene på Otahuna Lodge er en helt spesiell opplevelse.

Drøm deg bort til Otahuna Lodge

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest