Søk
Generic filters
Velg en side

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead er det mest luksuriøse resortet i Flinders Ranges.

Drøm deg bort

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead

Arkaba Homestead er det mest luksuriøse resortet i Flinders Ranges. Her kan du virkelig nyte de fantastiske omgivelsene i total ro og fred. Det nesten 250 000 mål store området deles av kun 10 gjester, og tar definisjonen av eksklusivitet til et nytt nivå. Nyt et glass vin mens du ser på solnedgangen og spis middag under stjernehimmelen.

Arkaba er regnet som en av de flotteste outbackstedene i Australia, preget av både aboriginsk historie og geologisk utvikling fra 600 millioner år tilbake.

Et besøk på Arkaba Homestead kombineres gjerne med ulike fotturer og safariturer. Vi anbefaler Arkaba Walk, en fottur gjennom det god bevarte landskapet, der komforten står i fokus etter at dagens vandring er avsluttet. Denne turen er perfekt hvis du vil oppleve naturen på nært hold og se kenguruer, emu og annet australsk dyreliv. To av nettene tilbringes i en luksuriøs villmarkscamp før turen avsluttes med en natt på Arkaba Homestead.

Arkaba Homestead, som tidligere var en sauefarm, består av 5 lekkert innredede rom tilpasset områdets landskap og historie. Her får du følelsen av å bo hjemme hos venner, samtidig som det ikke spares på luksusen!

Arkaba.

Nyt et glass vin mens du ser på solnedgangen.

Drøm deg bort til Arkaba Homestead

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest