Sea Dragon Lodge

Sea Dragon er et av de aller beste resortene på Kangaroo Island. Her kommer luksusopplevelsen i en uformell og hjemmekoselig utgave.

Foto: Sea Dragon Lodge.

Sea Dragon er et av de aller beste resortene på Kangaroo Island. Her kommer luksusopplevelsen i en uformell og hjemmekoselig utgave.

Samtlige rom har fantastisk utsikt mot havet, og det er kort vei ned til en idyllisk, liten strand som det kun er adkomst til fra resortets eiendom. Beliggenheten er usjenert med et stykke til nærmeste nabo, så på en spasertur i nærområdet er det større sjanse for å treffe på kenguruer enn andre turister.

Som ellers på Kangaroo Island er det naturopplevelser, mat og vin som står i fokus. Urter, grønnsaker, lam og sjømat kommer fra lokale leverandører på øya. Vinkjelleren har et mer internasjonalt snitt, uten at det setter de kortreiste innslagene i skyggen. Druesortene Syrah, Cabernet Sauvignon og Sauvignon Blanc trives alle glimrende i det tempererte kystklimaet.

Kontinental frokost og 2-retters middag er inkludert i romprisen. Det er også guidede utflukter i små grupper forbeholdt resortets gjester. Alternativt kan man mot en ekstra kostnad få guidede dagsutflukter for kun deres reisefølge, hvor også reiseruten skreddersys etter deres ønsker og interesser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell

Murray River

Kangaroo Island