Sequoia Lodge

Sequoia Lodge innbyr til avslapning og voksentid, mens området rundt byr på opplevelser knyttet til mat og vin, natur, dyreliv og historie.

.

Kart - Adelaide Hills

Sequoia Lodge

Adelaide Hills, South Australia

Hele året

Få et tilbud

Sequoia Lodge er et luksuriøst overnattingssted beliggende ved Mounty Lofty i Adelaide Hills. Lodgen innbyr til avslapning og voksentid, mens området rundt byr på opplevelser knyttet til mat og vin, natur, dyreliv og historie. Bilturen fra sentrum av Adelaide tar en liten halvtime.

Ingen andre steder i verden finner man fire vinregioner i verdensklasse innenfor en radius på 50 kilometer. Her finner man også en av Australias største bestander av koala, og en omfattende aboriginerhistorie. 

Bli bedre kjent med Sequoia.

De 14 eksklusive suitene har alle uslåelig utsikt over Piccadilly Valley, vingårder og vegetasjonen i Adelaide Hills. Utsikten kan nytes fra dagsengen på verandaen, eller i sofaen foran peisen. Interiøret preges av varme toner fra tre og stein, og hver suite har et originalt maleri av artisten Stephen Trebilcock som er kjent for å fange den lokale floraen med utrolige detaljer, farger og dybde. 

Førsteklasses mat og vin står naturligvis i sentrum. Gå ikke glipp av et besøk på den prisbelønnede restauranten Hardy’s Verandah som ligger like ved Sequoia. Her blir du tatt med på en kulinarisk reise gjennom South Australia, som blir matchet med vin fra en av landets beste vinlister. 

Bli bedre kjent med Hardy’s Verandah Restaurant.

Første kveld blir gjestene invitert for å smake på lokale viner og snacks, mens dere ser på solnedgangen og får en innføring i Sequoias historie, lokalområdet og opplevelsene dere kan ha i løpet av oppholdet. Yoga, fotturer, stjernekikking, varme kilder og masterklasser i mat- og vin er noen av opplevelsene som tilbys. Resortet har også et stort oppvarmet evighetsbasseng.

Sequoia Lodge tar kun i mot gjester over 18 år.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell

Kangaroo Island

Kangaroo Island