Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge er designet med den unike naturen i tankene, og svever nesten på toppen av en klippe i et dramatisk landskap langs kysten.

Foto: Southern Ocean Lodge

Kart - Kangaroo Island

Southern Ocean Lodge

Kangaroo Island, South Australia

Hele året

Få et tilbud

Southern Ocean Lodge er et femstjerners boutique lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island. Lodgen er designet med den unike naturen i tankene, og svever nesten på toppen av en klippe i et dramatisk landskap langs kysten. Et opphold her er en opplevelse i seg selv! Nå nærmer dato for nyåpning seg, og fra 6. desember kan du igjen være gjest på et av de beste hotellene i Oseania.

Southern Ocean Lodge åpnet dørene i mars 2008, og ble raskt et av de mest eksklusive overnattingsstedene i Australia. De har vunnet mange priser, og i 2019 ble lodgen av magasinet Travel + Leisure kåret til det beste i Asia-Pacific regionen. Det er også det eneste australske hotellet som har havnet på magasinets liste over verdens 100 beste hotell. 

Dessverre endte første versjon av lodgen sine dager etter en forferdelig skogbrann som rammet Kangaroo Island tidlig i januar 2020. En vegg av flammer slukte hele resortet, og la det fullstendig i ruiner. Til tross for sjokket og skuffelsen, ble det raskt klart at eierne, James og Hayley Bailie, bestemte seg for å gjenbygge det svært unike overnattingsstedet.

Den nye lodgen får 25 luksussuiter, alle med utsikt mot Sørishavet og villmarka som omfavner kystlinjen. Suitene er elegant møblert, har nedsunket oppholds­rom, glassvegger og terrasser, alt for å få det beste av utsikten og naturen. Suitene er elegant møblert med unike designelementer som spesiallagde møbler og kunst laget av artister fra South Australia. Alle suitene har “king Bailie Beds” og en romslig lounge som åpner opp til en utendørs terrasse. Badene har regndusj, badekar og produkter fra lodgets eget Southern Spa. Andre fasiliteter inkluderer walk-in garderobe, gratis minibar, klimaanlegg, varme i gulvene, wifi, musikkanlegg, safe og telefon.

Suitene består av følgende kategorier:

  • Flinders Suite på 61 kvm for 2 personer. 
  • Remarkable Suite på 142 kvm, med to soverom for opptil 4 personer. 
  • Osprey Suite på 156 kvm for 2 personer.
  • Ocean Pavilion på 625 kvm, med 4 soverom. Denne ligger litt unna hovedlodgen med 270-graders utsikt mot havet og naturen rundt. Her kan man være alt fra 2-8 personer. Ocean Pavilion kan også deles opp slik at man benytter ca. halvparten av arealet.

Fra Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt over det mektige havet, de hvite strendene samt det vakre landskapet på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australias Galapagos. Her vises naturen og det rike dyrelivet på en fantastisk måte.

Bli bedre kjent med Southern Ocean Lodge.

Southern Ocean Lodge har fokus på livets goder, og restauranten serverer fersk sjømat og andre unike lokale råvarer og kritikerroste viner fra South Australias vinprodusenter. Alle måltider er inkludert, og de besøkende kan se frem til en rekke kulinariske høydepunkt. Lodgen har også en vinkjeller, der gjestene kan gå inn og selv velge hvilken vin de vil drikke. Med noen få unntak er de fleste viner, inkludert premium viner, inkludert i oppholdet.

I tillegg til restaurant, bar og grillområde, har lodgen også svømmebasseng, treningsrom og spa. Southern Spa tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, og hva kan vel være bedre enn å slappe av her etter en dag med opplevelser i naturen.

Prisene inkluderer full pensjon, all drikke med unntak av enkelte spesialviner, transport til/ fra flyplassen og en rekke inkluderte opplevelser på Kangaroo Island. 

Oppdaterte bilder kommer så snart byggearbeidene blir ferdig i løpet av høsten 2023, men vi legger ved bilder av hvordan det kommer til å se ut. Fra 6. desember er det mulig å igjen bo på dette fantastiske resortet, og det er mulig å bestille allerede nå.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell

Flinders Ranges

Kangaroo Island