fbpx
23 31 77 00 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Velg en side

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge er designet med den unike naturen i tankene, og svever nesten på toppen av en klippe i et dramatisk landskap langs kysten.

Drøm deg bort

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge er et femstjerners boutique lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island. Lodgen er designet med den unike naturen i tankene, og svever nesten på toppen av en klippe i et dramatisk landskap langs kysten. Et opphold her er en opplevelse i seg selv.

Fra Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt over det mektige havet, de hvite strendene samt det vakre landskapet på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australias Galapagos. Her vises naturen og det rike dyrelivet på en fantastisk måte.

Her er det fokus på livets goder, og restauranten serverer fersk sjømat og bruker unike lokale råvarer og kritikerroste viner fra South Australias vinprodusenter. De 21 suitene er elegant møblert, har nedsunket oppholds­rom, glassvegger og terrasser, alt for å få det beste av utsikten og naturen.

Southern Spa tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, og hva kan vel være bedre enn å slappe av her etter en dag med opplevelser i naturen.

Prisen inkluderer full pensjon, transport til/ fra flyplassen og en rekke guidede opplevelser.

Southern Ocean Lodge har 21 deluxe øko suiter, aircondition, restaurant, bar, grillområde, spa, sykkelutleie, spa-basseng, aktivitetsprogram og fiske.

southern ocean lodge

Southern Ocean Lodge har flere ganger blitt kåret til Australias beste resort.

Drøm deg bort til Southern Ocean Lodge

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

kristin

KRISTINS TIPS:

Ta alltid en prat med oss før du bestiller flyreisen på nett - det kan du spare mye penger på.