The Frames

Det unike overnattingskonseptet The Frames er et eksklusivt 6–stjerners leilighetskompleks beliggende ved Murray River.

.

En mer luksuriøs måte å oppleve den australske outbacken på skal du lete lenge etter. Det unike overnattingskonseptet The Frames er et eksklusivt 6–stjerners leilighetskompleks beliggende ved Murray River helt øst i South Australia, ca. 3 timers kjøring fra Adelaide.

The Frames har kun 3 boenheter, eller “retreats” som de liker å kalle det, som alle er separate, private leiligheter uten innsyn. Alle er ulikt innredet, men de har alle til felles at de blant annet har egne utendørs terrasser og svømmebasseng.

Bli bedre kjent med The Frames.

Alle rommene har state-of-the-art grill og grillområde, men om du foretrekker å la andre ta seg av matlagingen så kan man også bestille 5-stjerners gourmetmåltider der lokale råvarer står i fokus.

Båttur på elven ved solnedgang med et glass champagne, villmarkssafari, matsafari og terapautisk massasje er blant noen av de eksklusive aktivitetene som kan arrangeres av The Frames’ gjestfrie vertskap.

Pastiche Retreat

Denne moderne og lyse leiligheten er designet for to personer, fortrinnsvis et par. Fra både soverommet, badet og et utendørs oppvarmet basseng har du utsikt over Murray River, samtidig som man er helt avskjermet fra innsyn. 

Badet har et nedsenket spa med et innebygd vannfall, infrarød sauna og en stor dusj for to med utsikt over elven. Leiligheten har ellers egenskaper som gasspeis, fullt utstyrt luksuriøst kjøkken samt stort privat uteområde med eget basseng og kunstig fossefall.

Montage Retreat

Denne leiligheten er også designet for et par. Utendørs finner man et hydroterapi-spa, oppvarmet basseng, infrarød sauna og et badekar for to. Dette er luksusovernatting på sitt beste, med topp standard samtidig som man har roen og idyllen som omgir Murray River.

Leiligheten er på ca 300 kvadratmeter, og er utstyrt med luksuriøst sengetøy, møbler og en rekke andre unike egenskaper. 

Collage Retreat

Denne luksuriøse leiligheten inneholder to soverom med hvert sitt tilhørende bad, og passer best for to par som reiser sammen, eller et par som vil ha ekstra god plass. Både soverommene og badene er like i størrelse, og har samme innredning og utsikt. Soverommene er separert av et stort innendørs badeområde der man finner et 6-personers hydroterapi-spa med smart-tv.

I tillegg har leiligheten et utendørs spiseområde med utsikt over Murray River. Leiligheten har også et utendørs oppvarmet svømmebasseng med et kunstig vannfall.  

The Frames er kun for gjester over 18 år.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell

Adelaide Hills

Kangaroo Island