Søk
Generic filters
Velg en side

The Louise

5-stjernersresortet The Louise er Barossa Valleys mest elegante overnattingssted.

Drøm deg bort

The Louise

The Louise

5-stjernersresortet The Louise er Barossa Valleys mest elegante overnattingssted. Ikke bare oser stedet av avslappet luksus, her ligger også Appellation, en av Australias aller beste restauranter.

The Louise ligger perfekt plassert på en liten bakketopp omringet av hundrevis av mål med vinplantasjer, kun ca 1,5 times kjøretur fra Adelaide. Resortet består av 15 luksuriøse suiter, alle med egne terrasser.

Gourmetopplevelsene står i fokus på dette stedet. På Appellation serveres sesongbaserte retter av lokale råvarer selvsagt akkompagnert av viner fra både området og resten av verden.

Barossa Valley er Australias mest kjente vinområde, og her finner du over 150 vingårder. De grønne åsene og dalene ligger som et perfekt bakteppe til The Louise. Ta deg tid til å utforske en av verdens beste vinregioner, rik på historie, kultur og kulinariske opplevelser. Som gjest på The Louise kan du nyte de vakre landskapet både med luftballong, helikopter eller på en sykkel. Unn deg også en avslappende vandretur blant vinrankene. Stedet byr blant annet også på sauna, treningsfasiliteter, massasje og muligheten til å spise frokost med kenguruer.

The Louise.

Restauranten Appellation serveres sesongbaserte retter av lokale råvarer.

Drøm deg bort til The Louise

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest