Lake House Daylesford

Lake House finner du ved idylliske Lake Daylesford i hjertet av det som kalles «Spa Country» i Victoria, bare 90 minutter fra Melbourne.

.

Hjem > Unike hotell > Unike hotell i Victoria > Lake House Daylesford
Kart - Lake House

Lake House Daylesford

Lake Daylesford, Victoria

Hele året

Få et tilbud

Lake House finner du ved idylliske Lake Daylesford i hjertet av det som kalles «Spa Country» i Victoria, bare 90 minutter fra Melbourne. Straks du kommer hit glemmer du storbyens mas, her er du omringet av stille natur, boblende bekker og en vakker innsjø.

Selve hotellbygget passer perfekt inn i de rolige omgivelsene. Dette er et 33 roms stort trehus innredet i duse farger og med elegante og komfortable møbler. Hotellet tilbyr selvsagt en rekke spa- og velværebehandlinger.

Daylesford er en sjarmerende landsby med gamle bygg og kirkespir. Bare en kort spasertur fra hotellet finner du cafeer, gallerier og små butikker. På alle sider er landsbyen omringet av uberørt natur med et rikt dyreliv, her kommer du til å spotte både wallabies, wombater og eksotiske fugler.

Bli bedre kjent med Lake House Daylesford.

Det er ikke bare spa og velvære området er kjent for. Som følge av de mineralske kildene og den fruktbare vulkanske jorda i området, har det vokst frem et yrende kunsthåndverkmiljø og ikke minst produksjon av noen førsteklasses viner. Matproduksjon er et annet satsingsfelt i området, og på Lake House sørger medeier og kulinarisk leder, Alla Wolf-Tasker, for at du får noen av de aller beste mat- og vinopplevelsene i området. Restauranten på hotellet er faktisk regnet som en av de bedre i Australia, og den prisbelønte vinkjelleren består av over 10 000 flasker.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell

Lord Howe Island

Flinders Ranges