fbpx
23 31 77 00 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Velg en side

Lake House Daylesford

Lake House finner du ved idylliske Lake Daylesford i hjertet av det som kalles «Spa Country» i Victoria, bare 90 minutter fra Melbourne.

Drøm deg bort

Lake House Daylesford

Lake House Daylesford

Lake House finner du ved idylliske Lake Daylesford i hjertet av det som kalles «Spa Country» i Victoria, bare 90 minutter fra Melbourne. Straks du kommer hit glemmer du storbyens mas, her er du omringet av stille natur, boblende bekker og en vakker innsjø.

Selve hotellbygget passer perfekt inn i de rolige omgivelsene. Dette er et 33 roms stort trehus innredet i duse farger og med elegante og komfortable møbler. Hotellet tilbyr selvsagt en rekke spa- og velværebehandlinger.

Daylesford er en sjarmerende landsby med gamle bygg og kirkespir. Bare en kort spasertur fra hotellet finner du cafeer, gallerier og små butikker. På alle sider er landsbyen omringet av uberørt natur med et rikt dyreliv, her kommer du til å spotte både wallabies, wombater og
eksotiske fugler.

Det er ikke bare spa og velvære området er kjent for. Som følge av de mineralske kildene og den fruktbare vulkanske jorda i området, har det vokst frem et yrende kunsthåndverkmiljø og ikke minst produksjon av noen førsteklasses viner. Matproduksjon er et annet satsingsfelt i området, og på Lake House sørger medeier og kulinarisk leder, Alla Wolf-Tasker, for at du får noen av de aller beste mat- og vinopplevelsene i området. Restauranten på hotellet er faktisk regnet som en av de bedre i Australia, og den prisbelønte vinkjelleren består av over 10 000 flasker.

Lake House Daylesford.

På Lake House får du noen av de beste mat- og vinopplevelsene i området.

Drøm deg bort til Lake House

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

endre

ENDRES TIPS:

Bestiller du hele reisen samlet på ett sted, står du mye sterkere ved forsinkelser og andre uforutsette hendelser.