Cape Lodge

Cape Lodge er perfekt plassert på sin egen vingård i den fortryllende Margaret River vinregionen, helt på sørvestspissen av Australia.

.

Kart - Cape Lodge

Cape Lodge

Margaret River, Western Australia

Hele året

Få et tilbud

Cape Lodge er perfekt plassert på sin egen vingård i den fortryllende Margaret River vinregionen, helt på sørvestspissen av Australia.

Lodgen passer for dem som er ute etter en avslappende ferie i private, sjarmerende og sofistikerte omgivelser iblandet fremdragende mat- og vinopplevelser. Cape Lodge er plassert i hjertet av Margaret River, og blant hotellets naboer er de fantastiske vingårdene Vasse Felix, Moss Wood, Pierro og Cullen.

Lodgen har 22 bortgjemte rom som alle er innredet i romantisk stil med delikate og deilige møbler. I tillegg finnes det en storslått 5-soveroms luksusvilla på tomten.

Bli bedre kjent med Cape Lodge.

Mat og vin er naturligvis viktig på Cape Lodge, og stedets restaurant har blitt kåret til «topp ti i verden for mat» på Conde Nast Travellers gulliste. Restauranten står også på listen over de beste restaurantene i den nye generasjonen av spisesteder i Australia. Her serveres lokale råvarer fra egen og naboers hage i perfekt harmoni med vintage viner fra stedets vinkjeller eller med en av vinene fra deres egen vingård. Vil du lære mer om mat kan du også delta på lodgens kokkekurs.

Et opphold på Cape Lodge gir deg en hjemmekoselig følelse blandet med mat, service og fasiliteter i verdensklasse!

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell