fbpx
23 31 77 00 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Velg en side

Cape Lodge

Cape Lodge er perfekt plassert på sin egen vingård i den fortryllende Margaret River vinregionen, helt på sørvestspissen av Australia.

Drøm deg bort

Cape Lodge

Cape Lodge

Cape Lodge er perfekt plassert på sin egen vingård i den fortryllende Margaret River vinregionen, helt på sørvestspissen av Australia.

Lodgen passer for dem som er ute etter en avslappende ferie i private, sjarmerende og sofistikerte omgivelser iblandet fremdragende mat- og vinopplevelser. Cape Lodge er plassert i hjertet av Margaret River, og blant hotellets naboer er de fantastiske vingårdene Vasse Felix, Moss Wood, Pierro og Cullen.

Lodgen har 22 bortgjemte rom som alle er innredet i romantisk stil med delikate og deilige møbler. I tillegg finnes det en storslått 5-soveroms luksusvilla på tomten.

Mat og vin er naturligvis viktig på Cape Lodge, og stedets restaurant har blitt kåret til «topp ti i verden for mat» på Conde Nast Travellers gulliste. Restauranten står også på listen over de beste restaurantene i den nye generasjonen av spisesteder i Australia. Her serveres lokale råvarer fra egen og naboers hage i perfekt harmoni med vintage viner fra stedets vinkjeller eller med en av vinene fra deres egen vingård. Vil du lære mer om mat kan du også delta på lodgens kokkekurs.

Et opphold på Cale Lodge gir deg en hjemmekoselig følelse blandet med mat, service og fasiliteter i verdensklasse!

Cape Lodge

Mat og vin er naturligvis viktig på Cape Lodge.

Drøm deg bort til Cape Lodge

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Mikael

MIKAELS TIPS:

Hos oss forholder du deg til en fast kontaktperson, som kjenner både reiseplanen og ønskene for turen deres. Det gjør det enklere å få en optimal ferie.