El Questro Homestead

Kimberley er et av verdens siste øde villmarksområder, og i El Questro Wilderness Park kan du utforske steder der få andre mennesker har vært.

.

Kart - Kimberley

El Questro Homestead

The Kimberley, Western Australia

April – oktober

Få et tilbud

Kimberley er et av verdens siste øde villmarksområder, og i El Questro Wilderness Park kan du utforske steder der få andre mennesker har vært, blant annet de særpregede klippeformasjonene Bungle Bungles.

Med over 100 kilometer til nærmeste by, er El Questro Homestead en oase i et ellers øde og vilt landskap. Selv om det er langt til nærmeste nabo, føler man seg ikke isolert. Rett som det er kommer en wallaby eller tre på besøk, og i elven nedenfor ligger ferskvannskrokodillene på lur.

El Questro Homestead er et luksuriøst pustehull i Kimberley-regionen, men hovedattraksjonene ligger likevel utenfor resortet. Dette er en perfekt base for å utforske de mange naturskjønne underverkene nordvest i Australia. Her finner man en øde og vill natur med merkelige fjellformasjoner og verdens største diamantgruve.

Bli bedre kjent med El Questro.

Tilbring en ettermiddag i det varme, termiske vannet fra Zebedee Spings, eller bli med på et cruise nedover Chamberlain River og utforsk de 70 meter høye klippene i eldgamle Chamberlain Gorge. Slapp av under et tusen år gammelt boab tre med en bok og føl roen mens du betrakter det fredfylte landskapet, kjenner den friske luften og duften fra spinifex gresset.

Området rundt El Questro er på mange måter ekstremt, og det endrer seg dramatisk nærmest rundt hver sving. Det er en mosaikk av farger og former. Er du på jakt etter eventyr, er dette et perfekt sted. Bli med på en helikoptertur til fjerne vannhull på jakt etter den skye fisken barramundi, eller fly over de merkelige bikube-lignende fjellene Bungle Bungles som står på verdensarvlisten. Mt Cockburn Safari er noe man bare må få med seg. 600 meter over slettene ligger dette fantastiske landskapet med utallige og unike arter av planter og dyr, og dette kan du oppleve på en todagers tur sammen med en lokal ranger.

Etter å ha tilbrakt dagen ute i det fri i røft terreng, er det godt å komme tilbake til resortet for et deilig måltid. Og det er ingenting røft eller enkelt over menyen. Restaurantene tilbyr noe for en hver smak, selvsagt med fokus på de lokale råvarene.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere unike hotell