Søk
Generic filters
Velg en side

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis – en luksuscamp beliggende akkurat der ødemarken møter korallrevet helt ytterst på vestkysten av Australia.

Drøm deg bort

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis – en luksuscamp beliggende akkurat der ødemarken møter korallrevet helt ytterst på vestkysten av Australia.

Sal Salis miljøvennlige prinsipper sørger for at du som gjest har minimal innvirkning på de naturlige omgivelsene. Campen består av 15 ekotelt og et telt reservert til bryllupsreisende, gjemt mellom sanddynene i Western Australia Cape Range National Park. Campen har eksepsjonell utsikt over Ningaloo Reef, og området sies å være en av Australias best bevarte naturhemmeligheter!

Ningaloo Reef er et av verdens største korallrev, og hjem til en rekke fargerike koraller og sjødyr. Ningaloo er også kjent som det beste stedet hvis du vil svømme med verdens største fisk, hvalhaien. Det er ikke bare i havet man finner et rikt dyreliv, rundt leiren lever røde kenguruer, wallarooer, emuer og maurpiggsvin.

Mat og vin holder høy kvalitet, det samme gjør de lekre teltene med eget komposteringsbad. Men den virkelige luksusen er den unike opplevelsen av å komme så tett på naturen. Eksepsjonelle guider er med på å gi deg en altoppslukende villmarksopplevelse ulikt det meste annet.

Aktivitetene som tilbys her er mange, prøv deg på kajakkpadling, juvvandring og fiske, før du nyter dagens måltid ute mens solen går ned i Det indiske hav og en uendelig stjernehimmel stiger fram.

Sal Salis Ningaloo Reef.

Svøm med hvalhai på Ningaloo Reef.

Drøm deg bort til Sal Salis

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 00

Man-fre 08.30 - 16.30

Pin It on Pinterest